8 appar du bör ha på din telefon

Post date:

Author:

Category:

Om du har en smartphone finns det vissa appar som du bör ha på din telefon. Oavsett om du använder en iPhone- eller Android-enhet kan dessa appar hjälpa dig att hålla dig organiserad, vara mer produktiv, läsa om ekonominyheter och spel eller bara få ut mer av din vardag.

1. Evernote

Evernote är en bra app för att föra anteckningar och hålla dem organiserade. Du kan skapa olika anteckningsböcker för olika ämnen och synkronisera dina anteckningar på alla dina enheter. Evernote är också utmärkt för samarbete, eftersom du kan dela anteckningsböcker med andra och arbeta med dem tillsammans.

2. Google Drive

Google Drive är en app som är ett måste för alla som använder Google Docs eller Sheets. Med den här appen kan du komma åt dina dokument och kalkylblad var som helst och se till att de alltid är uppdaterade. Du kan också använda Google Drive för att lagra andra filer, till exempel foton och videor.

3. Dropbox

Dropbox är en annan molnlagringslösning somär perfekt för att säkerhetskopiera filer och hålla dem tillgängliga var som helst. Dropbox har också vissa funktioner som Google Drive inte har, till exempel möjligheten att dela hela mappar med andra och lösenordsskydda filer.

4. Wunderlist

Wunderlist är en utmärkt app för att hålla koll på dina att-göra-listor. Du kan skapa olika listor för olika projekt och ställa in förfallodatum och påminnelser för varje uppgift. Du kan också dela dina listor med andra och arbeta med dem tillsammans.

5. Pocket

Pocket är en app för att spara artiklar och videor för att titta på senare. Detta är bra när du stöter på något intressant men inte har tid att läsa eller titta på det direkt. Pocket sparar innehållet offline så att du kan visa den senare, även om du inte är ansluten till internet.

6. Instapaper

Instapaper liknar Pocket men har några extra funktioner. Med Instapaper kan du spara artiklar och videoklipp för att läsa eller titta på senare, och du kan också välja att få innehållet uppläst högt för dig. Detta är bra när du pendlar eller utför andra uppgifter som inte tillåter dig att titta på en skärm.

7. Flipboard

Flipboard är en app som sammanställer nyheter och artiklar från hela webben utifrån dina intressen. Det är ett utmärkt sätt att hålla sig uppdaterad om aktuella händelser, lära sig om nya ämnen och hitta intressant innehåll att läsa och dela.

8. Feedly

Feedly är en RSS-läsare som låter dig prenumerera på dina favoritwebbplatser och visa deras innehåll på ett och samma ställe. Detta är ett utmärkt sätt att hålla dig uppdaterad om dina favoritbloggar, nyhetssajter och andra skapare av online-innehåll.