Apple Watch + Caviar = SANT

Post date:

Author:

Category:

De ryska juveltillverkarna Caviar har spexat till det ordentligt! Deras allra senaste påhitt är en mash-up av Apple Watch och stora, ryska ledare genom tiderna. Resultatet är verkligen en spännande historia med dominerande inslag av bling-bling.

Det ryska juvelföretaget Caviar är kända för sina påkostade smycken och juveler. Nu har de tagit det hela till nästa nivå och utvecklat tre modifierade Appe Watch som en slags hyllning till ryska ledare som under åren härskat. Namn som Lenin, Putin och Peter den Store är namn som figurerar bland produkterna.  Även om upplägget känns en aning märkligt kan vi åtminstonde känna oss nöjda över att Stalin inte är en del av det hela.

De tre olika modellerna har olika gravyrer som på olika sätt skildrar de stora ledarnas tid och är onekligen en glittrig historia utan dess like. Klockorna har nyligen kommit ut på marknaden och går loss på motsvarande 27 000 svenska riksdaler. Det ska bli spännande att se hur försäljningen av klockorna går, med tanke på den något kontroversiella ideén.