iPhone 7 på ingång

Post date:

Author:

Category:

applelogoFöretaget Apple’s produkter är sannerligen populära och har idag en hög status. De säljer mobiltelefonen iPhone, surfplattorna iPad, datorer MacBook, musikspelare iPod och mycket mycket mer. Enheterna får under iOS och innehåller en egen app-butik, ett säkerthetskoperingssystem och en identifikation för varumärket kallad Apple-ID.

På grund av att man skapat en stabil plattform och ett nät där kunder fastnar i med användarvänlighet och desgin i största fokus. Det som kunder kan ha fastnat för är speciella funktioner som enbart går genom iOS-enheter, som till exempel den sms-funktion iMessages. De fungerar som vanliga sms fast går över internet och är gratis om man mottagaren också har en iOS-enhet som en iPhone, vilket är vanligaste att skicka sms med.

I april 2016 firar Apple 40 års jubileum och på ett anförande på ett Apple event meddelas det att en milstolpe har nåtts. Det är nu över en biljon produkter i användning runt om i världen och det är en helt sjuk summa. Sedan starten av 2000-talet har man konternueligt uppdaterat sin design och prestanda vilket har på senare lett till att varje år kommer en ny modell. Såhär har det sett ut de senaste åren:

2007 – iPhone
2008 – iPhone 3G
2009 – iPhone 3GS
2010 – iPhone 4 (ny design)
2011 – iPhone 4s
2012 – iPhone 5 (ny design)
2013 – iPhone 5s
2014 – iPhone 6 and iPhone 6 Plus (ny design)
2015 – iPhone 6s and iPhone 6s Plus

Hösten 2016 är ”iPhone 7″s tid att blomstra och förväntningarna är som vanligt höga med all rätt. Efter ett par lycka släpp med ny design och extravaganza hoppas vi att den nya modellen tar fart ordentligt. Man vet än inte mycket om produkten men rykterna går om förbättrad kamera med dubbel lins, liknande desgin som 6:an, omgjort antennsystem, uppgraderad processor och som tidigare år, två modeller med två olika skärmstorlekar. Självklart sitter Apple själv inne på något överraskande och hemlighetsfullt vilket vi kommer få se i höst!

iphone7