Lottoraden

Post date:

Author:

Category:

Har du spelat på Lotto, Eurojackpott, Keno eller Vikinglotto och vill kolla din rad? Du kollar enkelt upp din lottorad på nätet. Läs vidare för att kolla upp din lottorad.

Kolla upp resultat på din lottorad

Du kan ofta kolla ditt resultat på den spelsajt där du köpt din lott ifrån, men du kan också kontrollera resultaten på andra sidor på nätet. Bra information om rättning av lotter får du på lottoresultat.net. Om du har vunnit är det bara att gratulera! Du kan hämta ut din vinst hos den återförsäljare där du köpte din lott.

Kolla upp din lottorad på Lotto, Eurojackpott, Keno och Vikinglotto

På svenska spel finner du samtliga resultat från både Lotto, Keno, Eurojackpott och Vikinglotto. Så om du vill kolla upp din lottorad föreslår vi att du loggar in på Svenska Spels spelsajt för att kolla upp om din rad har gett en vinst. Du kan också köpa lottorader från Lotto, Keno, Eurojackpott och Vikinglotto på Svenska Spel. Så ett tips är att både köpa sina lottorader här och därefter smidigt kolla upp resultatet enkelt på deras spelsajt.

När du ska börja spela på Lotto

I de flesta fall måste du vara 18 år eller äldre för att spela på lotteriet. Kontrollera ålderskraven för det aktuella spelet och se till att du uppfyller dem innan du köper en lott. Därefter måste du bestämma dig för vilken typ av lotteri du vill spela. Det finns många olika typer av lotterier, med olika vinstchanser och olika vinster. Välj spel som tilltalar dig och som du tror att du har goda chanser att vinna.

Köp din lott

När du har bestämt dig för ett spel är det dags att köpa en biljett. Du kan vanligtvis köpa biljetter från auktoriserade återförsäljare, i många fall kan du köpa biljetter på nätet. De vanligaste lotterierna som svenska Lotto, Eurojackpott, Keno och Vikinglotto hittar du hos Svenska Spel.

Om du vinner på Lotto, Eurojackpott, Keno eller Vikinglotto

Om du vinner på lotteriet får du vanligtvis ett meddelande per e-post. Men om du loggar in på Svenska Spel kan du också se din vinst. Om du har vunnit är det bara att gratulera! Tänk på att du måste hämta dina vinster inom ett visst antal dagar, annars förlorar du dem. Kontrollera reglerna för spelet i fråga för att se hur lång tid du har på dig att kräva dina vinster. Du kan vanligtvis kräva dina vinster från den återförsäljare där du köpte din biljett. Om du har vunnit en stor summa pengar kan Svenska Spel kontaktar dig för att ordna utbetalningen.

Slösa inte hela vinsten på en gång

Om du har vunnit på lotto kan det vara frestande att spendera hela vinsten på en gång. Men tänk noga på vad du verkligen vill spendera dina pengar på. Kanske vill du köpa en ny bil eller ett hus, eller kanske vill du bara åka på en trevlig semester. Vad du än bestämmer dig för att spendera dina pengar på, se till att du inte spenderar mer än du har råd med. Sist men inte minst, ha kul när du spelar!