Recension av appen Bitcoin Wallet

Post date:

Author:

Category:

Att handla med kryptovalutor som Bitcoin är idag mer populärt än någonsin. Alltfler tunga investerare och småsparare har börjat handla med kryptovalutor. Där finns risker, men det är perfekt för någon med daytraderambitioner. För att kunna handla med dessa digitala valutor så behöver man en elektronisk plånbok exempelvis Bitcoin Wallet.

Kryptovalutorna är mer populära än de någonsin varit förut. Under de dryga tio år som fenomenet existerat är det har de både gått upp och ned, men variationen är stor och det finns exempel på de som investerat och fått en stor avkastning. Kryptovalutorna lockar både investerare på de stora firmorna och bankerna och de mindre investerarna vars kapital bygger på sparpengar.

Bitcoin var den första kryptovalutan och också den som än idag är störst. Den har blivit synonym med kryptovalutor i stort och handlas med frekvent. Att handla med Bitcoin är enkelt och allt man behöver är en plattform och en digital plånbok att utgå ifrån. Båda dessa är i regel gratis.

Bitcoin Wallet

Bitcoin Wallet är en av dessa plånböcker som låter dig förvara dina Bitcoin på en samlad plats. Det är en säker lösning som är mycket smidig att använda. Den har dessutom funktionen att man kan betala för sig med den genom att scanna en QR-kod. Det möjliggör att ta sina Bitcoin ut i den fysiska världen och betala med dem i butik eller liknande.

Att kunna betala för cafébesök eller i mataffären kommer bli vanligare i framtiden. Det är en naturlig utveckling i och med att fler har ett innehav av kryptovalutor.

Att tänka på när man handlar med kryptovalutor

Än så länge är kryptovalutornas kurser könsliga för förändringar, något som många tror kommer förändras när allt fler använder dem. Men idag kan uttalanden från exempelvis Elon Musk påverka kursen negativt eller positivt.

Det är alltså en viss risk inblandat i att köpa och sälja kryptovalutor. Detta tycker vissa är extralockande då de är ute efter att göra snabba affärer. De köper när kursen är låg. De räknar med att den går upp inom kort och då säljer de. Genom att göra detta om och om igen så är chansen att man får en fin avkastning.

Rekommenderar vi Bitcoin Wallet?

Bitcoin Wallet är en bra digital plånbok som fungerar både ute i världen och strikt online. Den är säker och har många bra funktioner. Exempelvis kan man handla via bluetooth i butiker om man inte har en internetuppkoppling och den läser av både QR-koder och fungerar med NFC (samma teknologi som Apple Pay och Google Pay utnyttjar när du betalar i butik).

Överlag är det en god upplevelse att använda Bitcoin Wallet och att den är gratis gör saken ännu bättre. Det är en digital plånbok vi kan rekommendera. Just nu fungerar den som ett komplement till vanliga betal medel som bankkort, men vem vet, i framtiden har kanske balansen ändrats och kryptovalutor är den vanliga metoden att genomföra betalningar genom. Många verkar tro att denna verklighet inte ligger så långt in i framtiden som man först tror.