Samsung Galaxy S8

Post date:

Author:

Category:

Det vi alla har väntat på har äntligen hänt; Samsungs nya flaggskeppstelefon Galaxy S8 är här i både den vanliga modellen och i plusmodellen! Det kanske allra mest revolutionerande med telefonen får nog ses vara kameran som fått kritiker att fullkomligt hoppa ur stolarna!

Apple släppts sin iPhone 7 och 7+ med bättre kameror än deras äldre modeller för att konkurrera med de vanligtvis bättre kamerorna från andorid-mobiler. Samsung sätter dock ned foten med sin senaste mobil och visar vem som fortfarande är herren på täppan när det kommer till mobilkameror.

Business Insider, en ansedd teknik och affärstidning från England fick över en helg ett lån på en Samsung Galaxy S8+ för att testa kameran i olika ljus och motiv. Allt från macrobilder, till landskap, färger och selfies testades och bilderna vi hittar i artikeln från Business Insider blåser oss lika mycket av stolen som det gjorde journalisten som testade dem. Kolla in bilderna från 12 megapixelkameran och bli hänförd! När går ditt iPhone-kontrakt ut så du kan teckna ett nytt med Galaxyn? Det undrar vi också för oss själva!