Smart bikini skyddar mot bränna

Post date:

Author:

Category:

badbild_1

Nu är sommaren äntligen här! Det brukar betyda sol, bad och rödbrända kroppar. Du vet själv hur det blir man smörjer in sig alldeles för få gånger när man ligger ut och solar. Dessutom så burkar tankarna som att solen tar inte så mycket nu med mera komma upp i huvudet.

Allt det här kan bli ett minne blott. Nu har det nämligen tagit fram en smart bikini som känner av hur din hud regerar mot solljuset. Den är uppkopplad via din smartphone så om det till exempel skulle bli dags att smörja in sig så får du ett varningsmeddelande i telefonen och på det viset så slipper du bränna dig. Hur häftigt låter inte det? Tänk dig själv att du aldrig mer behöver ligga sömlös flera på nätterna för att du har såna enorma värkar över hela kroppen på grund att du har bränt dig.

Smart bikini har flera funktioner som till exempel att den säger till dig att det är dags för dig att befinna dig i skuggan. Självklart så är smart bikini anpassade efter hur mycket sol person tål. Jag hyllar denna produkt och idé. Det känns som ett enormt bra komplement att ha på sig när det ska solas med tanke på nästan alla lyckas bränna sig varje sommar eller när de är på semester för att man underskattar solen helt enkelt. Nu får vi också hoppas på att de kommer komma en liknande produkt till män så de också slipper bränna sig.