This is 7.

Post date:

Author:

Category:

År 2016s största mobila nyhet är äntligen här och Apples iPhone 7 presenteras nu på marknaden.  Efter första kvartalet det här året hade teknikutvecklaren nått en milstolpe genom att ha över en biljon produkter i användning runt om i hela världen. Nu har äntligen resultatet kommit av telefonen som är den sjunde i ordningen och den innehåller följande funktioner:

Introduktion

iPhone 7 presenteras som en dramatsik förbättring av de viktigaste aspekterna av en iPhone-upplevelse. De tillför ett nytt och förbättrad kamerasystem och bättre prestanda och uthållighet i batteriet. Det finns en rad olika förbättringar som du kommer få läs mer om som bättre högtalare, ljusar display och vattentät.

Design

Färgerna är som i tidigare versioner – två nyanser av svart, silver, guld och rosé guld. Det senaste tillskottet kommer dock till den blänkande svarta modellen som har en rik och djupt polering finish.

färgiphone7

Den nya telefonen från Apple är designad för att vara vattentät och så att du som konsument kan vara skyddad som du aldrig varit förut emot spill, stänk och även damm.

Den senaste modellen av iPhone kommer även med en ny hemknapp som är högt utvecklad med fingeravtrycks sensor och ett tillskott av Touch ID som gör att du säker att öppna din telefon.

Kamerasystem

Till den nya telefonen har Apple tillfört optisk bildstabilisering och en sex-element lins till iPhone 7s kamerasystem för att göra det ännu bättre att ta bilder och filma videos i dåligt ljus. Kameran har 12 megapixlar, 7 megapixlar i FaceTime och en Quad-LED true tone flash. Väljer du iPhone 7 Plus får du två kameror på baksidan som fotar som en kamera vilket också ha förbättrad zoom. Den dubbla kameran tar bred-vinkels foton och har även denna 12 ,megapixlar.

kameraiphone7

Det dubbla kamerasystemet hos iPhone 7 Plus.

Display

”Det är den ljusaste och mest färgglada iPhone displayen hittills”. Så introduceras deras nya display som har ett bredare färgtonsskala, är 25 procent ljusar och har en så kallad 3D-touch.

Batteri

Det påstår att den nya iPhone 7 är superladdad. Det är det mest kraftfulla chip som någonsin funnits i en smartphone och den är inte bara snabbare än tidigare modeller utan med A10 Fusion Chip är den ny mer effektiv. Det är på grund av att den processerar snabbare och har förmågan att dra mindre energi från ditt batteri. Den är dubbelt så snabb som föregående modell!

Funktioner

Apple Pay – Nu med en iPhone kan du betala omedelbart och säkert i affärer, appar och på webben. Din kortuppgifter är något som Apple håller hemligt och inte delar med varken handlarna eller lagras på din enhet kommer Apple Pay vara ett säkert sätt att betala på.

Audio system – Den nyaste iPhone:n har ett nytt förbättrat högtalare system som är två gånger mer högljudlig än iPhone 6s och Apple introducerar i samband med lanseringen även AirPods. Detta är trådlösa hörlurar som styrs med hjälp av BlueTooth och kan känna av när de är i dina öron.

iOS 10 – Den nya programvaran uppdateras så klart tillsammans med modellerna och iOS 10 ryktas att vara de mest avancerade mobil mjukvaran.

airpodsnyhet

De nya Air Pods – De trådlösa hörlurarna.