WalkCar – nu behöver du aldrig mer gå

Post date:

Author:

Category:

Cocoa Motors är företaget bakom den alldeles eminenta uppfinningen WalkCar, en variant av SegWay som gör att du aldrig mer behöver gå till fots. Pefekt för den bekväma latmasken!

Vi trodde knappt våra öron när vi först fick höra om det allra senaste – WalkCar. Detta transportmedel fungerar på ungefär samma sätt som en Segway men är betydligt smidigare och får utan problem plats i väskan. Konstruktionen är otroligt enkel och ser inte mycket ut för världen, men låt dig inte luras, brädan kan nämligen ta dig upp för branta uppförsbackar på ett litet kick. Företaget bakom stavas Cocoa Motors och är ett Japansk bolag som onekligen har tänkt utanför boxen vilket vi diggar stenhårt. Själv brädan är batteridriven och miljövänlig, detta transportmedel ligger med andra ord helt rätt i tiden i ett samhälle där miljömedvetenhet blir allt viktigare, tummen upp! batteritiden sträcker sig upp emot 3 timmar och maximal vikt på föraren är satt till 120 kg.

I dagsläget har brädan WalkCar ännu inte slagit sig in på marknaden, ryktet säger att detta smidiga transportmedel kommer att gå loss på omkring 6 000 kronor vilket känns som ett rimligt pris. Nedan ser du mer exakt hur WalkCar fungerar.

Det är onekligen ett transportmedel som är bekvämt, frågan är hur hälsosamt det är att skippa vardagsmotionen helt. Vi föreslår lite promenader emellanåt också!